Pel 25è aniversari: Tots al mini!!

Dins els actes de celebració del 25è aniversari del nostre Club, ens plau comunicar-vos que el FC Barcelona ens convida a assistir al mini estadi i, als mes menuts, a fer-se una fotografia a peu de gespa amb els jugadors del Barça B.

No us ho perdeu!! Podreu veure els cracks del futur blaugrana que van derrotar l’Hercules per 5-0: Patric, Planas, Ilie, Dongou, Espinosa, Bagnack, Dani Nieto, Samper, Sanabria, Edu Bedía, Adama… .

Els que ho desitgin es podran quedar al final del partit per saludar als jugadors i fer-se fotos.

El partit serà el Barça B–Tenerife que tindrà lloc el cap de setmana del 8 i 9 de febrer (data i horari exacte a confirmar per la LFP).

Els interessats heu de demanar les entrades i sol·licitar fer-se la foto amb els jugadors a les nostres oficines. El número d’entrades està limitat en funció de la disponibilitat i serà adjudicat per ordre en la petició.

Les fotografies a peu de gespa estan limitades a 25 jugadors o jugadores de 4 a 12 anys. Els nens entraran 45 minuts abans del partit només amb els monitors del FCB i seran acompanyats als vestuaris i, posteriorment, a peu de gespa. Els pares podran presenciar la realització de la fotografia des de les localitats situades a prop. El FCB ens enviarà la fotografia oficial els següents dies.

Si el número de peticions excedeix les 25 es seleccionaran els 25 mes joves.

Ens veiem al mini !!