Aquest cap de setmana estas convocat !!

S’apropa final de temporada i molts dels nostres equips s’hi juguen molt i necessiten el nostre suport per això estem tots convocats aquest cap de setmana a animar als nostres nois.

S’hi valen trompetes, timbals i tot el que faci falta perquè ens sentin des del Paral·lel ¡!!

Dissabte a les 18:00 amb el Juvenil A ens juguem gran part de les possibilitats d’ascens a primera divisió contra el Cèltic.

Els nostres cracks Pau Sureda, el Sergio Martinez, el Victor Muñoz, l’Oriol Guillen, l’Abel i Rubén Gres, el Marc Soler, el Gerard Cata, el Joan Álvarez, l’Arnau Pastor, l’Adrià Valverde, el Sergio Lopez, el Ferran Cuixart i el Santi Farré ens necessiten ¡!

El Juvenil A és colider empatat a punts amb el Sistrells i necessita un gran resultat.

img 5799
img 5799

Diumenge a les 18:00 amb el Cadet A ens juguem seguir a primera. Aquest grandíssim equip ha estat injustament mal tractat per la “mala sort” les darreres jornades i la seva posició actual és totalment inmerescuda.

Es pot readreçar ¡! Per mantenir-nos a primera hem de guanyar diumenge contra el Llefià i per això aquest equipàs format pel Juan Grima, el Ruben Rosiñol, el David Pijem, el Javier Fabregues, el Juan Pérez, el Pau Canals, l’Eric Sans, el Rubén Diaz, l’Anton Fernández, el Dennis Garcia, el Ricard Robles, el Hendry Perez, el Carlos Munt, l’Elies Swartz, l’Alex Osorio i l’Albert de Gea necessita tot el nostre suport ¡!!

img 5781
img 5781

Aquest cap de setmana tots a animar ¡!

Fem que els timbals se sentin des del Paral·lel ¡!