Copa Catalunya Amateur

Aquest dilluns ha començat a rodar la Copa Catalunya Amateur 2015-16 amb la celebració del primer sorteig corresponent a la Primera Eliminàtoria de la Competició, amb presència dels 21 equips campions de Quarta Catalana que han finalitzat la lliga a data de 17 de maig.

Els emparellaments definitius, previstos per a la disputa el proper cap de setmana 23 i 24 de maig i a partit únic, són els següents:

FOLGUEROLES-GURB

APA POBLE SEC-ESPLUGUENC B

C.AT.CASTELLSERÀ-ALFARRÀS

PALAUTORDERA-FC SARRIÀ

MARTINENCA-VILALBA

PUEBLO NUEVO 2002-MARTORELL B

BARBERÀ ANDALUCIA B-VILASSAR DE DALT

FUNDACIÓ GRAMA-SANTS B

FÀTIMA-PIRINAICA

VETERANS CATALUNYA-DISTRICTE 030

A la Segona Eliminatòria de la Copa Catalunya Amateur hi participaran els vencedors de la Primera eliminatòria i se celebrarà els propers dies 30 i 31 de maig.

Per a la Tercera Eliminatòria, a banda dels supervivents de les fases anteriors, entraran també en escena els campions de Quarta Catalana que acaben la lliga el 30-31 de maig, així com els campions de Segona i Tercera Catalana. Els partits es jugaran els dies 6 i 7 de juny.

La Quarta Eliminatòria, prevista per al cap de setmana dels dies 13 i 14 de juny, la jugaran els guanyadors de la ronda anterior, tot just abans de l’aturada de la competició fins al mes d’agost, en què la Copa Catalunya Amateur tornarà a ser protagonista.

Font: GolCat

Anuncis