Comiat d’en Dídac

Des del Club volem agrair i reconeixer a en Dídac, entrenador del primer equip en les dues darreres temporades, la seva inmensa tasca i deixar les portes obertes doncs aquest Club sempre serà casa teva. Moltes gràcies Dídac!

CARTA DE COMIAT D’EN DÍDAC VIDAL

Vull comunicar-vos amb aquestes línies que he decidit deixar d’entrenar el primer equip del C.E. APA POBLE SEC.

El que pot semblar una decisió fàcil, us puc assegurar que ha estat meditada i que m’ha costat molt de prendre.

Després de dues temporades al club, el tracte personal rebut i l’estima de l’entorn, fa que les emocions contradiguin molts cops la raó a l’hora de prendre aquesta decisió.

He gaudit formant jugadors en el seu primer any d’amateur al filial la passada temporada, i fent debutar aquests a Copa Catalunya Amateur. En aquesta competició on vam arribar a estar entre els 8 millors de Catalunya el passat mes d’agost.

Marxo amb un regust amarg, per no poder deixar l’equip a Segona Catalana, categoria que sens dubte mereix quest grup humà, però feliç per poder deixar l’equip en una situació competitiva de respecte i admiració per part dels nostres adversaris a Tercera Catalana.

Però marxo deixant un bloc de jugadors que de ben segur duran molts èxits al club la propera temporada, on tinc plena confiança que assoliran els èxits que es proposin.

Ho faig per emprendre una nova etapa professional, on ha primat la meva situació personal, no sense abans agrair el tracte rebut per tots els membres del club.

En especial al seu coordinador Gerard Trives, per la seva confiança, la seva paciència amb mi i la seva amistat. La feina silenciosa que esta fent a aquest humil club, té tota la meva admiració.

A partir d’ara veure els partits d’aquest gran club com un aficionat mes, esperant veure més progres encara en un club que no té límits de fer gaudir en aquest joc que tant ens agrada anomenat futbol.

Força APA!

Dídac Vidal Monsech

Anuncis