L’ex-jugador de l’APA, Ilie Sanchez fitxa pel Sporting Kansas City de la MLS

La noticia s’ha confirmat aquest gener. Després de passar uns mesos sense equip, recuperant-se d’una lesió amb els serveis mèdics Blaugrana, l’ex-jugador del APA i ex capità del Barça B durant cinc temporades, s’ha incorporat a les files del Sporting Kansas City de la primera divisió dels EUA.

Recordem que Ilie, veí del nostre barri, va iniciar la seva trajectòria futbolística al nostre club amb 7 anys com Aleví . Anys mes tard, va arribar al Cornellà i, d’aquí va saltar al Barça B exercint de capità durant varis anys. La mala fortuna li va aparèixer en forma de lesió però el seu caràcter optimista i guanyador el van fer tirar endavant per jugar en diversos equips com el Munich 1860 en el Alliance Arena o l’Elche. Des de fa uns mesos va decidir desvincular-se de l’equip bavarès i es va dedicar amb energia a recuperar-se d’una petita lesió. Ara , en el mercat d’hivern i amb 26 anys, Ilie tenia varies ofertes i s’ha decantat per la provinent dels EUA. El crack de l’APA jugarà a la primera divisió, la MLS, Conferència Oest, contra equips com los Angeles Galaxy , Seatle Sounders o Portland Timbers.

Des del club, Ilie, et desitgem molta sort en aquesta nova etapa i no cal dir que ara serem acèrrims seguidors de l’Sporting Kansas City.

Anuncis