COMUNICAT OFICIAL DE NOU SPONSOR

COMUNICAT OFICIAL DE NOU SPONSOR

Com ja s’ha anat avançant en anteriors comunicats, ens complau informar que el Club ha arribat a un acord amb l’entitat cultural Brunch-In per esponsoritzar el Club les properes temporades.
Brunch-in és coneguda pel festival Brunch-In-The-Park que es celebra tots els diumenges d’estiu a l’espai que ocupava l’antic parc d’atraccions de Montjuic.
El lema de l’entitat és “Alegria i Compromís”, factor que considerem clau per encaixar molt bé amb els valors del nostre club.
A banda del festival de música electrònica de qualitat, Brunch-in és una entitat amb compromís social que desenvolupa diversos projectes com la lluita contra l’homofòbia i a favor del feminisme, projectes de sostenibilitat com social fooding o l’ajut a famílies desafavorides del barri.
És per aquest motiu que volem agrair a Brunch-in que ens hagi escollit com entitat esportiva i social per abanderar el seu projecte i col·laborar conjuntament en benefici de la societat i, en especial, de l’esport i els joves del barri.

Així mateix volem agrair a l’antic sponsor, Atexpreven , i en especial al seu director general Xavier de Gea tots els anys i esforç que ha dedicat a col·laborar amb el nostre club i tots els projectes realitzats conjuntament.

DIRECTIVA CE APA POBLE-SEC.

Si ens seguiu al Instagram del Club (@ce_apa_poblesec) podreu veure , properament, la nova camiseta.

Anuncis