Horaris temporals d’entrenament

Degut a les actuals obres que s’estan realitzant en el camp de futbol 11 i a la seva finalització el proper 16 de Setembre, els entrenaments habituals es veuran modificats temporalment fins a la disponibilitat del camp.

  • L’ordre d’ inici dels entrenaments ve dictaminat per l’ordre d’inici de les corresponents lligues, així els equips que comencin abans la competició, començaran abans els entrenaments.
  • Els equips de categoria Amater han començat ja els entrenaments al camp de la Bàscula i, posteriorment a inicis de Setembre es traslladaran al camp de F7 de la Satalia.
  • Juvenils, Cadet de primera, Aleví i Benjamí de segona iniciaran els entrenaments també amb antelació al camp de F7 ja que les respectives competicions comencen també abans.

NOTA IMPORTANT

Degut al compromís adquirit pel club de partits amistosos durant la primera quinzena de Setembre quan la data prevista de lliurament del camp i, per tant d’inici d’entrenaments, era el 3 de Setembre (posteriorment la gestora la va canviar al 16), tots els equips disputaran partits amistosos durant la primera quinzena de Setembre malgrat no hi hagin hagut entrenaments. Per tant recomanem a tots els jugadors que iniciin la preparació física durant les vacances.

A continuació adjuntem calendaris temporals d’entrenaments (fins al 16 de Setembre) i posteriorment anunciarem els calendaris definitius (a partir del 16 de Setembre).

Recordem que les oficines del Club estaran obertes de 18 a 20h a partir del dilluns 26 d’Agost.