30è Aniversari

💛💙30è Aniversari 💛💙

Apreciats seguidores i seguidors, aquesta temporada 2019/2020 el Club compleix 30 anys!

Com molts sabeu, tot va partir de la idea dels fundadors Joan Torres, Vicens Martínez , Antonio Crespo i Lluis Alsina, entre altres pares, de muntar una lliga inter-escolar entre les AMPES (antigament APAs) de les escoles del Poble-Sec, Sant Antoni, Zona Franca i Font de la Guatlla. La intenció era donar sortida a una necessitat del barri de disposar d’una oferta esportiva de qualitat i a preus socials. Així vam començar, d’aquí el nostre nom.

I així al llarg dels anys la junta, formada per pares que treballen de forma totalment altruista i posant-hi moltes hores i esforç sense cobrar res, s’ha anat renovant constantment i el club ha assolit fites impensables en la seva fundació com guanyar any rera any títols de lliga i ascensos i assolir el nivell actual de creixement amb gairebé 400 jugadors, 22 equips i 40 entrenadors! Tot un repte!

Avui l’APA es un club de referencia a nivell de districte i de ciutat i tot gràcies a vosaltres: mares, pares, jugadors, entrenadors, coordinadors i seguidors que heu recolzat aquest gran projecte esportiu.

Moltes gracies a tots per formar part de la família APA i, per celebrar-ho, anirem publicant a les xarxes socials fotografies i vídeos de diferents moments d’aquests 30 anys. Us animem a tots a participar-hi enviant-nos el contingut digital que tingueu.

Força APA i brindem perquè el club faci 30 anys mes! 🥂🍾💙💛