Inscripcions obertes pel II Torneig FIFA 20

Salutacions família de l’Apa,

Des del club i com a mesura per la suspensió de les classes i per fomentar el joc entre companys, hem decidit oferir una segona edició del Torneig CE Apa Poble Sec de FIFA 20.

El torneig de PS4, que ja està sent un èxit en la primera edició, està obert per tots els jugadors i entrenadors del club i donarà inici el proper diumenge 22 de març.

Per inscriure’s cal indicar l’usuari, nom complet i l’equip del club (Aleví D, Infantil B, Cadet C…). Li podeu fer arribar la informació al vostre entrenador, delegat o a un membre de la junta directiva. Apuntar-se abans del divendres 20 de març a les 23:59.

Un cop tinguem tots els inscrits farem publiques les bases del torneig.

Nota: aquells jugadors que comptem amb el Fifa 20 i la Xbox tenen també un torneig si aconseguim arribar a un mínim de quatre participants.

Força Apa!


Saludos familia del Apa,

Desde el club y como medida por la suspensión de las clases y para fomentar el juego entre compañeros, hemos decidido ofrecer una segunda edición del Torneo CE Apa Poble Sec de FIFA 20.

El torneo de PS4, que ya está siendo un éxito en la primera edición, está abierto por todos los jugadores y entrenadores del club. Dará inicio el próximo domingo 22 de marzo.

Para inscribirse hay que indicar el usuario, nombre completo y el equipo del club (Alevín D, Infantil B, Cadete C…). Pueden hacerle llegar la información a su entrenador, delegado o a un miembro de la junta directiva. Apuntarse antes del viernes 20 de marzo a las 23:59.

Una vez tengamos todos los inscritos haremos públicas las bases del torneo.

Nota: aquellos jugadores que cuenten con el Fifa 20 y la Xbox tienen también disponible para ellos un torneo si conseguimos llegar a un mínimo de cuatro participantes.

Força Apa!

Cartell del II Torneig FIFA 20 – CE Apa Poble Sec