Comunicat Actualitat CE APA POBLE SEC

Benvolgudes famílies del futbol base de l’APA Poble Sec,

Com cada setmana, la Junta Directiva del CE APA POBLE SEC, ens vam reunir ahir a la tarda, però com és evident no ho vam fer de manera presencial, sinó per Skype.

Davant de la situació de confinament que vivim per l’estat d’alerta causat pel coronavirus Covid19, us volem fer arribar aquest comunicat per informar-vos de com té la intenció de procedir la Junta Directiva.

La Junta ha decidit paralitzar el cobrament de les mensualitats, fins que la situació d’estat d’emergència es pugui restablir. Entenem la situació actual ja que per tothom és una situació nova i complexa, i la FCF a dia d’avui, encara no sap com es farà el final de la temporada 2019/2020. Tot i així, agrairíem, per la solvència del club, que tots aquells jugadors que encara no estan al dia de les quotes fins al mes de febrer ho fessin. Sabem que la situació d’algunes famílies pot ser de molta dificultat econòmica. Si no poguessiu regularitzar les quotes fins al mes de febrer o voleu fer qualsevol consulta ens ho feu saber a través de;

secretariaapapoblesec@gmail

o via whatsapp als telèfons:

-Manel (Secretari):620991508
-Gènia (Tresorera): 637520101
-Oscar (President):626380761.

En la comunicació especifiqueu nom i cognoms del jugador o jugadors i l’equip on juga.

Per un altre costat, des del club volem continuar estant presents a la vostra vida i intentar mantenir un contacte amb els jugadors. Ja sigui a través d’activitats on-line del torneig de FIFA que estem organitzant amb molta participació, amb comunicats d’informació de la FCF respecte la situació actual, o bé com ho estan vivint a casa diverses famílies, aportant noves idees perquè el confinament sigui més suportable. Bé, en aquest sentit, els vostres entrenadors mantindran un contacte mitjançant reptes i entrenaments a realizar per a tots els jugadors aquests dies a casa. També volem realitzar l’informe de millora continua del treballat fins a dia d’avui.

També gestionarem la possibilitat de contactar a través de les tecnologies no presencials els equips perquè es puguin comunicar entre els jugadors,…

Recordar que l’Assemblea General de Socis i Sòcies que es volia fer a finals d’abril, un cop tancat l’any 2019 fiscalment, queda ajornada sense data fins que no s’acabi l’estat d’emergència pel Covid19 i la FCF pugui reiniciar les activitats de nou.

Per últim, recordem que quan es restableixi tot, serà molt important que les famílies amb beca passin per l’oficina del club a signar la segona i primera part de la beca si encara no ho han fet, ja que es un tràmit imprescindible per poder finalitzar el procés i poder sol·licitar-la l’any vinent.

També podran passar les famílies que anaven al Torneig de setmana Santa a cobrar l’entrada del Torneig i retornar els talonaris, o bé els talonaris i la part en diners que s’ha venut.

No volem finalitzar aquest comunicat sense agrair a totes les famílies de l’Apa que tenen treballant familiars per combatre el virus Covid19, tant de manera activa a hospitals (metgesses,…), carrers (mossos, personal de neteja…), supermercats…, com a tots aquells que realitzen serveis essencials per la comunitat i tanmateix a tots els que estem confinats a casa. I evidentment el nostre suport a aquelles famílies de l’APA que han pogut perdre a algun dels seus, ja sigui família o amic a causa del Covid19.

De debò, us donem les gràcies i el nostre més profund respecte i agraïment.