Campus 2020

El CE Apa Poble Sec presenta el campus d’estiu i el de tecnificació

El CE Apa Poble Sec ha obert les inscripcions per les dues modalitats d’activitats que realitzarà aquest estiu: el campus i les setmanes de tecnificació.

Ambdues opcions, amb les seves diferències presentades més endavant, són realitzades a La Satàlia per formadors qualificats i en el millor ambient possible. La inscripció es fa a través d’un formulari online i per rigorós ordre de registre. Amb una duració màxima de cinc setmanes, comencen la setmana del 29 de juny i acaben la del 27 de juliol, ambdues incloses.

Seguint els requeriments de la Generalitat de Catalunya, els requisits per participar són:

  • Absència de malaltia i de simptomatologia compatible amb la COVID-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
  • No convivents o contacte estret amb positiu confirmat o simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors.
  • Calendari vacunal actualitzat.
  • Adolescents amb patologies prèvies de base caldrà que siguin valorats pels serveis mèdics de manera individual per determinar la idoneïtat de la participació.
  • Per reincorporar-se de nou a l’activitat, els infants han d’estar asimptomàtics durant 48 hores en el cas de simptomatologia no-COVID-19 i 14 dies quan es tracti de simptomatologia compatible.

Així mateix, comptem amb una política de cancel·lació:

  • Si es cancel·la l’activitat abans de la data d’inici es retorna un 95% de l’import abonat.
  • Si es cancel·la l’activitat abans del dimecres es retorna un 50% de l’import.
  • Si es cancel·la l’activitat passat dimecres no es retorna cap import de la setmana vigent. En cas de tenir més setmanes contractades ens regirem pel marcat al primer apartat.

Respecte al campus d’estiu, aquest està pensat per nens i nenes nascuts entre 2006 i 2015. En horari de 8:30 a 13:30, es realitzen sessions d’entrenament i activitats en grups reduïts controlats per dos responsables. Cada grup ocupa ¼ del camp gran o la meitat del camp petit.

El desenvolupament de la tècnica individual, jocs adaptats o circuits coordinatius seran algunes de les activitats a realitzar juntament amb competicions individuals com fut-tenis. També inclou piscina.

Imatge: Genia Badano

Pel que fa a les setmanes de tecnificació, aquestes estan pensades per jugadors/es nascuts entre 2001 i 2006. En horari de 19:00 a 21:00 es realitzen sessions d’entrenament d’alt rendiment i individualitzades en grups reduïts controlats per dos responsables. Cada grup ocupa ¼ del camp gran o la meitat del camp petit.

Per les sessions de tecnificació realitzarem tests de les estructures coordinatives i condicionals; proposarem objectius individualitzats en funció dels resultats; realitzarem una hora i mitja de tasques individualitzades juntament amb un seguiment en viu (audiovisual); i, finalment, enviem un informe final amb les fortaleses i les debilitats com a jugador.

Imatge: @elisenda.montserrat

Els dos programes, a més, comptaran amb la utilització de l’aplicació 360Player per fer un seguiment del jugador, de les activitats i dels objectius establerts.

Per qualsevol dubte sobre la inscripció podeu contactar amb el responsable Gerard Trives al telèfon 680787336.

T’esperem. Força Apa!


Preus:

Preus campus d’estiu:

El preu per setmana és de 105€ la setmana per jugador.

Si trien 3 setmanes, 95€/ setmana (Samarreta Extra)

Si agafen 4 o 5 setmanes, 90€ /setmana (Samarreta Extra)

*Consultar preu per a germans. (Descompte al segon del 15%)

Preus tecnificació:

-El preu per setmana és de 110 euros.

-El preu per setmana per a jugadors del club és de 90€.

Si agafen més de 3 setmanes, 90€/setmana (Samarreta Extra) Si agafen més de 3 setmanes per a jugadors del club, 80€.

*Consultar preu per a germans. (Descompte al segon del 15%)