Concurs

1er Concurs de Fotografia digital CE APA POBLE-SEC

1er Concurs de fotografia digital

 

Tema: 25è Aniversari del CE APA POBLE SEC, es poden presentar fotografíes de tot tipus sempre relacionades amb el Club.

El concurs tindrà dues categories. Us podeu presentar en una d’elles o en les dues:

  • Categoria Instagram: fes tantes fotos com vulguis, retoca-les amb filtres i publica-les a Instagram amb el Hashtag #apapoblesec25anys. Afegeix el “títol de la fotografia”. Si la teva fotografia és preseleccionada, contactarem amb tu a través d’Instagram per demanar-te les dades.
  • Categoria Fotografia digital: Pots fer les teves fotografies usant el teu mòbil o la teva càmera digital i envia-les a l’adreça apapoblesec@gmail.com. En el títol del missatge hauràs de posar “Concurs de Fotografia” i en el text el títol de la fotografia i el teu nom. Només es pot enviar una fotografia per cada missatge de correu.

Es valorarà la creativitat, qualitat tècnica, originalitat i expressió de valors esportius com l’esforç, competitivitat, companyonia, equip, amistat, èxit…

La data màxima per entregar les fotografies és el diumenge 25 de Maig.

L’autor cedeix els drets de les fotografies presentades al club CE APA POBLE-SEC per a la seva explotació tant en mitjans audiovisuals digitals com en publicacions del Club o d’empreses, entitats i mitjans de comunicació relacionats amb el Club.

El concurs està obert a totes les edats.

El jurat estarà composat pels següents membres:

Daniel Martínez: Fotògraf professional.

Carlos Gelis: Fotògraf professional del Club.

Jordi Freixenet: Estudiant de Fotografia i fotògraf del Club.

Salvador Juarez: Fotògraf amater amb varis galardons.

Víctor Carbonell:  Fotògraf amater.

 

Els tres guanyadors de cada secció tindran un trofeu que s’entregarà durant els actes de celebració de la Diada del 25è Aniversari que tindrà lloc el 25 de Maig al Camp Municipal la Satalia.

Anuncis