Inscripcions 2019-2020

Apreciats jugadors i families,

Benvinguts a una nova temprada en el CE APA POBLE-SEC on esperem que tant jugadors com families disfruteu del futbol i la competició de forma totalment esportiva. Recordem que aquest esport és una forma ideal per als joves de fer mantenir bona forma, agafar hàbits saludables, fer amics, divertir-se i aprendre grans valors com el respecte, l’esforç, la responsabilitat o el treball en equip.

Si us inscriviu en el nostre Club ho esteu fent de forma voluntària així que és necessari complir amb el nostre RÈGIM INTERN que regula les normatives per jugadors, familiars així com la propia conducta del nostre equip tècnic.

A continuació indiquem els passos per la inscripció dels actuals i nous jugadors al club així com els canvis d’aquesta temporada:

1) NOUS JUGADORS QUE VOLEN FER PROVES

Tots els jugadors i jugadores que volgueu fer proves per la vostra incorporació en el club haureu d’enviar un missatge de correu electrònic a l’adreça del club (apapoblesec@gmail.com) indicant nom i cognoms, data de naixement  i club de procedència. A continuació ens posarem en contacte amb vosaltres indicant la data i hora de realització de proves i el nom de l’entrenador assignat.

2) REVISIONS MÈDIQUES

La revisió mèdica només és per jugadors federats que la tinguin caducada. Queden absents els jugadors d’escola així com els de la lliga CEEB (consell escolar). Per la resta de jugadors és absolutament obligatori per federar-se tenir la revisió mèdica vigent. La duració del certificat mèdic és de dos anys.

LA DARRERA REVISIÓ ES REALITZARÀ EL PROPER DIVENDRES 13/9/19 AL CAMP A PARTIR DE LES 17h i el preu és de 23€. Els que no us sigui possible assistir haureu de demanar hora directament als serveis mèdics federatius (consulteu al Club o portal futbol.cat).

3) PAGAMENT FITXA I MUTUA FEDERATIVA

Un cop tingueu la revisió feta (l’equip mèdic envia el resultat a la federació catalana directament en uns dies), cal fer el pagament de la quota i mutua federativa. S’ha de fer a través del portal FUTBOL.CAT. Heu d’entrar amb el vostre usuari i contrassenya i seguir les instruccions de pagament que allà s’indiquen. Si heu perdut la clau d’accés la podeu recuperar a traves del mateix portal. Si no teniu encara usuari i contrassenya us heu de passar per les nostres oficines a solicitar-ho.

La federació exigeix tenir el pagament de la llicencia i mutua inclús per jugar partits amistosos de pretemporada. 

4) INSCRIPCIÓ EN EL CLUB

Un cop realitzat el pagament federatiu heu de passar pel club a formalitzar la inscripció i realitzar el pagament de la quota inicial d’inscripció. És obligatori per tenir plaça en el club i poder entrenar es demani o no beca.

5) INICI ENTRENAMENTS

Adjuntem el calendari d’entrenaments. Salvant els equips que ja han començat lliga o estan apunt de fer-ho, la resta comencen la setmana de dilluns 16 de Setembre.

Calendari d’entrenaments

6) ROBA DE CLUB

A partir d’aquesta temporada és obligatori per tots els jugadors utilitzar la roba oficial del club tant en entrenaments com partits.

-ROBA DE PARTIT: tots els jugadors hauran d’anar als partits correctament uniformats amb la roba de passeig (Xandall i polo i, opcionalment, parca a l’hivern).

-ROBA DE JOC: La roba de jugar la proporcionarà el club un cop estiguin els equips configurats (pantalons i camiseta) i el jugador l’haurà de retornar a final de temporada. Serà responsabilitat del jugador portar la roba adecuada en cada partit. En el cas d’haver d’usar la segona equipoació el delegat proporcionarà la camiseta el dia de partit.

Excepcionalment, per als amistosos de pre-temporada, la camiseta la portarà el delegat o entrenador i el jugador li haurà de re-tornar un cop finalitzat el partit.

Només hauran d’abonar el preu de la camiseta de partit els nous jugadors que s’incorporin al club o els que no hagin entregat la de la temporada passada.

-ROBA D’ENTRENAMENT: és obligatori per tots els jugadors i tècnics assistir als entrenaments amb la roba oficial d’entrenament.

-COMPRA DE LA ROBA: aquest any la roba del club s’ha de comprar directament  a la tenda WALA a (Passeig de la Zona Franca 191 planta -1 zona futbol base) on el club ha negociat un preu força competitiu.

7) QUOTA DEL CLUB PER CATEGORIA

ESCOLA:

 • Inscripció 100€
 • 50€/mes de Setembre a Març (7 quotes).
 • Total 450€/temporada
 • Venda de un talonari de loteria de Nadal de 50€

FUTBOL BASE FEDERAT (pre-benjamins a juvenils) :

 • Inscripció 100€
 • 50€/mes de Setembre a Maig (9 quotes).
 • Total 550€/temporada
 • Venda de un talonari de loteria de Nadal de 50€

EQUIPS AMATERS:

 • Inscripció 100€
 • 50€/mes de Setembre a Abril (8 quotes).
 • Total 500€/temporada
 • Venda de un talonari de loteria de Nadal de 50€

La quota del club, tot i que per facilitar el pagament es satisfà de forma mensual és per temporada i s’ha d’abonar integrament.

La nostra entitat necessita totes les quotes per satisfer els pagaments dels lloguers del camp, arbitratges, federació, despeses d’entrenadors, proveïdors, etc. És per aquest motiu que sol.licitem la col·laboració de tots i per respecte a les families que compleixen amb les quotes, els jugadors que deixin d’abonar les quotes corresponents podran ser apartats de la realització de les activitats fins que regularitzin la situació.

8) BEQUES

A partir de divendres 13 de Setembre ja es podran passar a recollir pels clubs els formularis de sol.licitud de beca.

El fet de sol.licitar beca no exclou del pagament de les quotes mensuals. En el cas de ser beneficiaris de la beca el club abonarà a la familia l’import de la beca quan aquesta hagi estat satisfeta per l’ajuntament.