Inscripcions 2020-2021

Inscripcions temporada 2020/21

El CE Apa Poble Sec ha obert les inscripcions de cara a la temporada vinent. Aquesta es realitzarà de manera online a través d’un formulari.

Amb la temporada vinent iniciem un projecte esportiu il·lusionant, fet a mida i nou, i volem que formeu part. Aquest projecte l’hem dividit en tres etapes: formativa, precompetitiva i competitiva.

En el formulari s’indicarà diferents dades tant del jugador/a com de la família, així com un espai obert per les observacions i comentaris que es creguin oportuns.

Per aquells jugadors nous al club, es requereix que es posin prèviament en contacte amb el coordinador Gerard Trives a través del telèfon 680787336.

Amb l’inscripció realitzada abans del 31 de juliol, els jugadors del futbol base reben un descompte*del 20€ i la samarreta d’entrenament gratuïta sobre el pack de roba obligatori. El pagament de l’inscripció pot realitzar-se per transferència bancària o bé presencialment a la seu del club del carrer Margarit, 33 (dimarts i dijous, de 18:00 a 20:00).

Si us inscriviu en el nostre Club ho esteu fent de forma voluntària, així que és necessari complir amb el nostre RÈGIM INTERN que regula les normatives per jugadors, familiars així com la propia conducta del nostre equip tècnic.

Cal tenir en compte que per poder inscriure’s a la temporada 2020/21 cal estar al corrent de pagament.

Per qualsevol dubte sobre la inscripció podeu contactar amb el telèfon 696075403 que hem habilitatespecíficament per aquest aspecte.

En el club comptem amb un sistema de beques, ajuts i descomptes per germans dels quals podeu beneficiar-vos. Per més informació, contacteu amb secretariaapapoblesec@gmail.com i allà podran assessorar-vos.

Des del club volem comptar amb vosaltres i, de la mateixa manera, us animem a recomanar la nostra entitat als vostres amics.

Junts creixerem!

Força Apa


QUOTES PER CATEGORIA

FUTBOL ESCOLA
Inscripció 100€
50€/mes de Setembre a Març (7 quotes).
Total 450€/temporada
**Venda de un talonari de loteria de Nadal de 50€

FUTBOL BASE (pre-benjamins a juvenils) :
Inscripció 100€
50€/mes de Setembre a Maig (9 quotes).
Total 550€/temporada
**Venda de un talonari de loteria de Nadal de 50€

FUTBOL AMATER
Inscripció 100€
50€/mes de Setembre a Abril (8 quotes).
Total 500€/temporada
**Venda de un talonari de loteria de Nadal de 50€


Per tal de garantir les mesures de seguretat i la no transmissió del COVID-19, s’imposaran unes mesures de prevenció a la seu del club (c/Margarit, 33).

Durant la Fase 1 (dimarts i dijous de 18:00 a 20:00):

•Es prioritzaran els tràmits via online o telefònica

•En cas d’haver de visitar la seu del club, es dóna preferència a les cites prèvies que podeu demanar al email (secretariaapapoblesec@gmail.com) o pel telèfon ( 934433763/ 696075403)

•Només podrà entrar una persona o unitat familiar que convisquin junts.En cas de coincidir dues unitats familiars, una restara al carrer esperant. No s ́aceptaràn cues

•Tot el personal del club portarà mascareta, i els visitants també hauràn de portar. El local disposa de gel desinfectant per fer ús en cas necessari

•Una empresa realitza la neteja i la desinfecció setmanal del local. També es realitza la neteja diària de l’entrada, el mostrador i la porta cada dia. Els lavabos romandran tancats.

**Venda obligatoria

*Descompte aplicat sobre les quotes o en metàl·lic un cop presentat el ticket de compra del pack de roba

Beques: El fet de sol.licitar beca no exclou del pagament de les quotes mensuals. En el cas de ser beneficiaris de la beca el club abonarà a la familia l’import de la beca quan aquesta hagi estat satisfeta per l’ajuntament.